Potrebujete pomoč? Pokličite nas na tel.: 040/343-800

Košarica

0 kos(ov) - 0,00 €
V nakupni košari ni artiklov.

0

Dobrodošli v trgovini edeli.si!

edeli.si

Z vsakim obiskom večja ponudba ...

kako iskati?

Za točno iskanje rezervnih delov potrebujemo točen model, ki ga lahko najdete na nalepkah prilepljenih na strojih, potrebno je tudi vedeti ali iščete rezervni del stroja oziroma rezervni del motorja,več na slikah.

1./ vrtne kosilnice

če potrebujete rezervni del za ohišje (kolesa, bovdni,pogon,rezilo,nosilec rezila...) potem potrebujemo ta podatek

Če potrebujete rezervni del motorja potem potrebujete ta podatek, nekatere najbolj idoče dele za motor že imamo dodane v modelu kosilnice

MOTORJI BRIGGS&STRATTON

 

MOTORJI HONDA

  tukaj je model tip in koda motorja ( v primeru proizvajalca briggs), te podatke vnesete na strani http://eparts.thepowerportal.com/scripts/EmpartISAPI.dll?MF in odprla se vam bo sestavnica motorja, nato poiščete del ki ga potrebujete in vpišete v iskanje na strani edeli.si. v primeru da dela ne najdete nas pokličite na št.: 040/343/800 in pomagali vam bomo pri iskanju.

2./ Motorne žage

Na motorni žagi je  model ponavadi na tablici oz na zaganjaču. ta model je skupen za vse sestavne dele žage, POZOR na nekaterih žagah je možno večje število mečev 3/8 325" za točen podatek je priporočljivo pogledat oddtisek na meču.

 

3./ trimmerji, motorne kose

oddtisnjen nekje na motorju kose oz na palici. POZOR sploh v nekaterih modelih KAWASAKI kos je potrebno za dele palice, plašča izpisati model iz tablice na palici in ne iz motorja (primer: motor kawasaki TH 53 palica SX360)

4./ Parkovni traktorji

Isto kot pri vrtnih kosilnicah so liste delov posebaj za ohišje ter posebaj za motor tukaj vidite primer.

 

To so osnovni napotki, da boste rezervni del najdli hitro in zanesljivo, v kolikor pa imate težave nas pokličite na 040/343/800 oz. pišite na info@edeli.si

 

LP
ekipa edeli.si